Op is Op Voordeelshop

Huishoud artikelen in de aanbieding bij Op is Op Voordeelshop

De meest actuele huishoud aanbieding bij Op is Op Voordeelshop

Wat zijn de huishoud aanbiedingen die je tegen kunt komen bij Op is Op Voordeelshop?

Op is Op Voordeelshop verkoopt verschillende artikelen die zij in bulk inkopen, om vervolgens met korting te verkopen. Producten die vaak in de aanbieding zijn bij Op is Op Voordeelshop zijn onder andere wasmiddel en wasverzachter van verschillende bekende merken. Ook voor vaatwastabletten heb je de keuze uit verschillende merken. Voor toiletpapier vind je bij Op is Op Voordeelshop goede merken.

Wat zijn de topmerken bij Op is Op Voordeelshop?

De Op is Op voordeelshop heeft vele topmerken in haar assortiment die vrijwel altijd in de aanbieding zijn, tot ze op zijn. Merken als Robijn, Ariel, Persil en Dash zijn bekend voor het wassen. Voor de wasverzachter vind je Robijn en Lenor terug bij Op is Op. De vaatwastabletten zijn van Dreft en finish in verschillende aantallen verkrijgbaar en qua toiletpapier is Pages het topmerk. Kortom, enorm veel keuze waar je goedkoop bulk van in kunt kopen. Bovenop de normale korting die ze geven, krijg je namelijk extra korting als je bijvoorbeeld drie pakketen afneemt.

Over Op is Op Voordeelshop

Op is Op heeft in Nederland op dit moment 148 vestigingen! Dat zijn er enorm veel. Bij Op is Op Voordeelshop ga je voor gemak. Je kunt je boodschappen gewoon thuis laten bezorgen. Ook met de kortingen en het voordeel dat je gewend bent. Voor 21.00 uur besteld, dan wordt je bestelling vandaag nog verzonden. Als je in het weekend besteld, krijg je je bestelling maandag thuis. Op is Op Voordeelshop is ook te vinden op social media. Volg ze op Facebook voor de laatste nieuwtjes en kortingen.

Retourneren bij Op is Op Voordeelshop is mogelijk

Heb je niet helemaal de juiste producten aangeschaft? Ook je online aankoop kun je gemakkelijk en gratis retourneren. Dit dient binnen 30 dagen te gebeuren. Er mogen geen gebruikssporen op het product zitten en het dient in de originele en onbeschadigde verpakking te zitten. Artikelen die in goede staat ontvangen worden, worden terugbetaald aan jou als klant. Dit gebeurt meestal binnen 14 dagen. Voor het retourneren kun je ook in een van de 148 vestigingen van Op is Op Voordeelshop langsgaan om je producten af te geven.

3 voor prijs bij Op is Op Voordeelshop

De Op is Op Voordeelshop heeft het hele jaar de actie lopen ‘3 voor prijs’ en maakt daarmee jouw aankoop nog goedkoper. Voor deze extra korting kies je drie artikelen met dezelfde prijs. De artikelen waar dit bij mogelijk is zijn voorzien van een label met 3 voor prijs erop. Deze actie is niet alleen in de fysieke winkels mogelijk. Ook bij de online winkels van Op is Op Voordeelshop kun je gebruik maken van deze actie die het hele jaar door loopt.

Garantie bij Op is Op Voordeelshop

Op alle elektrische apparatuur, maar ook op textiel producten krijg je bij deze winkel een jaar garantie. Alle andere producten hebben garantie tot het product niet meer houdbaar is. De uiterste houdbaarheidsdatum is dan de garantietijd. Indien je jouw garantie wilt innen, vergeet dan niet je bon mee te nemen naar de winkel.