Blokker

Huishoud artikelen in de aanbieding bij Blokker

Wil jij graag een huishoud aanbieding bij Blokker kopen? Blokker heeft enorm veel huishoud artikelen die regelmatig in de aanbieding zijn. Ben je op zoek naar wasmiddel, wasverzachter, toiletpapier, of andere producten om te wassen of schoon te maken, dan ben jij bij Blokker op het goede adres. De meest actuele aanbiedingen met betrekking tot schoonmaakmiddelen en huishoudmiddelen bij Blokker worden later op deze pagina gepresenteerd. Ook als je op zoek bent naar specifieke apparatuur waarmee je het huis schoon kan maken kun je prima terecht bij Blokker.

De meest actuele huishoud aanbieding bij Blokker

  • Wasmiddel aanbieding bij Blokker
  • Wasverzachter aanbieding bij Blokker
  • Vaatwastabletten aanbieding bij Blokker
  • Toiletpapier aanbieding bij Blokker

Wat zijn de huishoud aanbiedingen die je tegen kunt komen bij Blokker?

Blokker heeft ruim 100.000 artikelen, dus een redelijk breed assortiment. Producten die vaak in de aanbieding zijn bij Blokker zijn onder andere wasmiddel en wasverzachter van verschillende bekende merken. Ook voor vaatwastabletten voor in de vaatwasser heb je verschillende keuzes bij Blokker. Voor producten die gebruikt worden in de toilet of badkamer kun je ook terecht in het assortiment van Blokker. Denk aan schoonmaakmiddel en toiletpapier.

Wat zijn de topmerken bij Blokker?

Blokker biedt verschillende merken aan. Een aantal topmerken op het gebied van huishoud apparatuur die er worden aangeboden zijn Philips, Brabantia, Tefal, Bosch en BK. Voor de huishoud artikelen zelf zijn merken als Dreft, Sun, Robijn, Glorix, Tettol en Ariel zeker geen onbekenden in de schappen van Blokker.

Over Blokker

Blokker heeft meer dan 100.000 artikelen in haar assortiment en is op Nederlandse bodem een zeer bekend bedrijf. Onder Blokker Holding BV vallen nog veel meer bekende winkelformules zoals Bart Smit, Big Bazar, Cook&Co, Marskramer, MaxiToys en Xenos. Bij Blokker worden je producten gratis bezorgd vanaf aankopen vanaf €25,- euro. Voor 22.00 uur besteld, dan heb je jouw bestelling de volgende morgen in huis!

Retourneren bij Blokker is mogelijk

Heb je niet helemaal de juiste producten aangeschaft? Maak je dan geen zorgen! Ook je online aankoop kun je gemakkelijk en gratis retourneren. Dit dient binnen 30 dagen te gebeuren. Retourneren gebeurt gratis via een PostNL Servicepunt. Er wordt standaard een retourformulier meegeleverd. Als je deze invult en meeneemt bij het retourneren, kan de retour snel verwerkt worden. Op het moment dat je aangeeft dat je jouw product wilt retourneren, dien je binnen 14 dagen je product retour te sturen.

Wil je extra korting?

Blokker heeft zo nu en dan boven op de aanbiedingen ook nog kortingscodes, of speciale acties waardoor je extra korting krijgt op je bestelling. Houd deze acties goed in de gaten om nooit teveel te betalen. Het is ook mogelijk om cadeaukaarten te kopen of te krijgen van Blokker.

garantie bij Blokker

Blokker geeft minimaal een jaar garantie op haar artikelen. Indien er een afwijkende garantietermijn is, dan wordt dit specifiek vermeld op het garantiebewijs van het desbetreffende artikel. Op de elektrische artikelen die te koop zijn bij Blokker zit standaard minimaal twee jaar garantie. Dit gaat om fabrieksgarantie. Echter vervalt de garantie wanneer het artikel door breuk onbruikbaar geworden is of wanneer het oorspronkelijke product binnen de garantietermijn wordt gerepareerd. Indien een product buiten de garantieperiode kapot gaat, dan kan het product niet ter reparatie aangeboden worden. Bliksemschade, brandschade, waterschade en/of vochtschade vallen niet onder de standaard garantie die blokker geeft op haar producten.