Senseo aanbieding

Ben jij opzoek naar een mooie Senseo aanbieding? Dan ben je bij www.huishoud-aanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wij speuren elke dag het internet af naar de allerbeste Senseo aanbiedingen. Wij verzamelen uitsluitend aanbiedingen van de beste en meest betrouwbare webwinkels. Bekijk het onderstaande overzicht voor de beste Senseo aanbieding van dit moment.

Huidige Senseo aanbiedingen:

Een paar jaar geleden zag je ze nog bijna nergens, maar inmiddels zijn ze uit geen enkel huishouden meer weg te denken. Het Senseo koffieapparaat is vanaf 2001 op de markt en is door de jaren heen steeds populairder geworden. Inmiddels zijn er uitbreidingen, verbeteringen en lekkere nieuwe smaken. Ook zijn ze regelmatig in de aanbieding bij verschillende winkels als Philips, BCC, Coolblue, MediaMarkt en Wehkamp. Hier vind je de beste Senseo aanbiedingen een lees je over alle soorten en smaken die dit merk jou te bieden heeft.

Waar zijn ze te koop?

senseo aanbieding

Naast het feit dat de koffieapparaten te koop zijn in winkels als Mediamarkt, Philips, Wehkamp, BCC en Coolblue, zijn de koffiesmaken te koop in supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en Plus, maar ze zijn bijvoorbeeld ook te koop bij de Kruidvat. Zowel de apparaten als de smaken zijn regelmatig in de aanbieding. De senseo aanbiedingen zijn er in allerlei kleuren: zwart, wit, rood en roze. De apparaten zijn strak van design en passen perfect in een modern huishouden.

Hoe werkt het?

Het Senseo koffieapparaat gebruik je om een lekkere kop koffie te zetten. Je kunt ook voor twee personen tegelijk koffiezetten. Het koffiezetapparaat werkt heel gemakkelijk. Je voegt water toe in de tank en laat dat eerst opwarmen. Daarna voeg je een pad toe in de daarvoor bestemde padhouder. Je zet je kopje onder de straal en hoeft alleen maar op het knopje te drukken. Niet veel later staat er een heerlijk kopje koffie voor je klaar. Je kunt zelf naar eigen inzicht nog melk en suiker toevoegen. Als de koffie doorgelopen is kun je de gebruikte pad gemakkelijk en snel weggooien. Wanneer je twee kopjes tegelijk zet gebruik je ook twee pads, die kun je boven elkaar in de padhouder plaatsen.

Crema Plus en Intensity Select

Tegenwoordig zijn er tal van Senseo apparaten die allemaal hun eigen specialiteiten en extra’s bieden. Zo is er de Senseo Original, de meest bekende en best verkopende variant. Deze is verbetert met de Crema Plus, die ervoor zorgt dat je koffie een extra crema laag krijgt. De Senseo Original is er ook met Intensity Select. Hierbij kun je je eigen koffiesterkte bepalen. Hoewel het allemaal begonnen is met de Original, heeft Senseo door de jaren heen nog heel wat andere koffieapparaten op de markt gebracht.

Quadrante en Viva

De Senseo Quadrante heeft als belangrijkste eigenschap dat het een milieuvriendelijk koffieapparaat is. Het apparaat schakelt automatisch uit wanneer het langer dan dertig minuten niet gebruikt is. De onderdelen kun je ook gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser. Dit geldt ook voor de andere varianten. De Senseo Viva heeft een intensiteitsknop waarmee je de sterkte van je koffie kunt bepalen met twee voorkeuren. Een grote kop koffie met gewone smaak of een kleiner kopje met een krachtigere smaak.

Duo Latte

De latte macchiato is allang geen koffie meer die je alleen kunt krijgen in op vakantie in Italië of als toetje in een restaurant. Ook in je eigen huiskamer kun je jezelf en gasten verwennen met deze koffie. Je kunt simpelweg de Senseo Duo Latte aanschaffen, die je de mogelijkheid geeft om één of twee koppen tegelijk te zetten met verse melk. De verschillende soorten koffie die je kunt zetten zijn: gewone koffie, kleine koffie die extra krachtig is van smaak, latte macchiato, cappuccino en café latte.

Smaken

De koffie zelf is minstens zo belangrijk, en ook daar heeft Senseo aan gedacht. Het merk heeft verschillende smaken waaronder karamel, mokka en vanille. Maar er zijn ook varianten op de originele koffiesmaak. Naast de classic kun je ‘strong’ en ‘extra strong’ kopen, maar ook ‘mild’ en ‘decaf’. De smaken komen in verpakkingen van 36 stuks en zijn in de winkel gemakkelijk te herkennen aan hun eigen kleur. Er zijn ook speciale cappuccino varianten verkrijgbaar. Hiermee zet je bijvoorbeeld ook de heerlijkste latte macchiato, zowel de klassieke smaak als de soort met karamelsmaak.

Extra’s

Hoewel de Senseo Duo Latte een melkreservoir heeft, hebben de andere apparaten dat niet. Daarom kun je ook als los item een melkopschuimer bestellen. Deze melkopschuimer zorgt voor heerlijk melkschuim, zowel koud als warm, welke temperatuur het ook is. Daarnaast is hij gemakkelijk schoon te maken. Er zijn ook speciale Senseo kopjes met de merknaam erop. Die passen precies bij het apparaat dat jij hebt uitgekozen. Je kunt ook je eigen kopjes gebruiken.

Koop een senseo aanbieding!

Een Senseo koffieapparaat is een echte must-have. Je kunt er heerlijke koffie mee maken in een handomdraai en daarnaast zijn de soorten en smaken te veel om op te noemen. Mokka, vanille, extra sterk of juist lekker mild: er is voor ieder wat wils. Ook qua kleur en design is er keuze genoeg. Zo kun je voor een strak vierkant design gaan of juist voor het originele formaat. En senseo aanbiedingen zijn er gelukkig genoeg, zowel online als in de winkel. Schaf snel een koffiezetapparaat aan en geniet van spectaculaire koffie!