luieraanbiedingen

Kijk hier voor de voordeligste luieraanbiedingen

luieraanbiedingenBij elk jong gezin staat dit item vrijwel wekelijks op de boodschappenlijst: luiers. Omdat er vrijwel dagelijks meerdere van luiers worden gebruikt tot je kinderen zindelijk worden en ze niet meer nodig hebben. Ze kunnen een behoorlijke kostenpost worden, want je gebruikt er zo’n 2500 in het eerste levensjaar. Daarom zijn ze dan ook regelmatig in de aanbieding. Lees hier waar je ze kunt kopen en waar je dus ook de beste aanbiedingen zult vinden!

Diverse soorten luieraanbiedingen

De aanbiedingen komen in verschillende combinaties. Soms is er één bepaald merk in de aanbieding of alleen de huismerken. Soms zijn er combinatieaanbiedingen. Er is een breed scala aan merken, maten en vormen. Zo zijn er eerst de verschillende maten, vanaf pasgeboren baby’s tot een jaar of twee, drie. Maar voordat kinderen ook ’s nachts zindelijk zijn gaan er ook een aantal maanden overheen. Gemiddeld worden kinderen tussen hun derde en vierde jaar volledig zindelijk.

Alle soorten en maten

Er zijn ook verschillende merken en soorten waar je de keus uit hebt. Zo zijn er huismerken van bijvoorbeeld de Kruidvat, maar ook wat luxere merken zoals Pampers en Zwitsal. Meestal zijn de varianten van het huismerk wat lager in prijs dan de grote merken. Er zijn ook wat exclusievere luiersoorten, zoals de duurzame soort, de katoenen soort, de ecologische soort of de wegwerpvariant. Daarnaast zijn er ook verschillende extra’s zoals broekjes en een speciale soort om in te zwemmen.

Waar vind je de aanbiedingen?

Luiers zijn over het algemeen in verschillende winkels bij jou in de buurt te koop. Denk maar aan alle supermarkten, drogisterijen als Kruidvat en Etos, maar ook online kun je ze bestellen. Bijna elke week staat er wel een aanbieding in de (online)folder. Houd deze dus altijd goed in de gaten zodat je ze altijd voordelig in huis hebt. De aanbiedingen kunnen variëren van huismerken tot de wat luxere merken.

Oorsprong van de luier

Kinderen gebruiken gemiddeld de eerste vier jaar van hun leven een luier. Dat betekent dat je er heel wat gebruikt door de jaren heen. Al vanaf de oudheid werden er manieren bedacht om de ontlasting van baby’s op te vangen. Daar werd gebruik gemaakt van dierenvellen en bladeren. De luiers zoals wij die nu kennen kwamen vanaf de 20ste eeuw in opkomst. Toen was het vooral de katoenen soort die gewassen moesten worden. Uiteindelijk werd de wegwerpvariant ontwikkelt.

Duurzame soorten

Om geld te besparen kun je duurzame en ecologische varianten aanschaffen. Ze zijn duurder, maar uiteindelijk ben je goedkoper uit dan telkens nieuwe te moeten kopen. Deze duurzame soorten zijn vaak wasbaar, en gaan daarmee eigenlijk terug in de tijd naar de jaren zestig. Wasbare luiers hebben minder impact op het milieu en zijn de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. De ecologische schijnen naar verluid veel verantwoordelijker en ecologischer zijn. Online zijn er tal van aanbiedingen op deze duurzame luiers.

De katoenen luier

De katoenen variant is met de jaren ook steeds geliefder geworden bij moeders. De belangrijkste reden hiervoor is de milieuvriendelijkheid, maar ze zorgen er ook voor dat je uiteindelijk voordeliger uit bent. Vaak kun je ze door meerdere kinderen laten gebruiken en zo blijven ze een lange tijd in de familie. De voordelen? Makkelijk wasbaar, gebruiksvriendelijk en ook je baby zal er snel gewend aan raken. Je kunt bij een katoenen luier gebruik maken van inlegvellen. Die plaats je in de luier, en vervolgens vangt het inlegvel de ontlasting op maar laat het vocht door. Dit is makkelijker te wassen en op deze manier blijven de billetjes van je baby langer droog.

Product overzicht
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordeling
5 based on 1 votes
Merk
luiers
Product
Luiers