Billendoekjes aanbieding

Let op: billendoekjes in de aanbieding!

Billendoekjes aanbiedingAls je luiers gebruikt, gebruik je automatisch ook billendoekjes. Billendoekjes zijn er van verschillende merken maar ook huismerken. En bijkomend voordeel: ze zijn vaak in de aanbieding! Net als luiers is er bijna wekelijks wel een aanbieding van billendoekjes. Zo kom je nooit tekort en heb jij ze altijd voordelig in huis. En je kunt ze voor meer dan alleen verschonen gebruiken! En net als met luiers is er ook een wasbare variant van billendoekjes.

Voor meer dan alleen verschonen

Je gebruikt ze bijna altijd tijdens het verschonen van je baby. Zo veeg je de billen van je kleintje schoon en geef je ze een heerlijk schoon gevoel. Want ook al kunnen ze nog niet praten, ze vinden het echt wel fijn wanneer ze weer een schone luier hebben! En dan ruiken ze ook nog eens heel erg lekker. Naast het verschonen kun je billendoekjes ook gewoon lekker makkelijk gebruiken om het gezicht van je kinderen schoon te maken wanneer ze met het eten hun gezicht vies hebben gemaakt. Je hebt ze namelijk altijd binnen handbereik en zijn daarom heel gemakkelijk en snel te gebruiken.

Billendoekjes zijn bijna overal te koop

Bijna overal kun je ze kopen. Bij supermarkten als Albert Heijn, Plus, Jumbo en nog veel meer. Maar zeker bij drogisterijen ga je ze tegenkomen. En het is helemaal handig als het een aanbieding is. Doordat er regelmatig een aanbieding op luiers is, pakt dit ook voordelig uit voor billendoekjes waar daardoor minstens net zo vaak korting op is! Ze zijn verkrijgbaar in losse verpakkingen, maar er zijn ook handige plastic boxjes waar je ze in kwijt kunt. Die kun je los kopen, maar ook een kant-en-klare variant met box is te koop.

Parfumvrij en wasbaar

De klassieke soort is zeker niet de enige variant. Er zijn in de eerste plaats natuurlijk de verscheidende merken, zoals Zwitsal en Pampers maar ook genoeg soorten van huismerken als Kruidvat, Albert Heijn en Jumbo, en ook minder bekende merken. Zo zijn er ook parfumvrije en wasbare varianten. Net als bij de luiers heeft dit een milieuvriendelijke en financiële reden.

Milieuvriendelijke billendoekjes

Bij wasbare billendoekjes werkt het als volgt. Je pakt een doekje en maakt die vochtig. Die gebruik je om je baby mee te verschonen. Vervolgens deponeer je het gebruikte billendoekje of in een daarvoor bestemd plastic boxje , of ze gaan in de was. Parfumvrije soorten zijn ontwikkelt omdat sommige baby’s een allergische reactie kunnen krijgen op de stoffen die gebruikt zijn bij het creëren van de parfum. Ook de parfumvrije variant is regelmatig in de aanbieding en te koop in de supermarkt en verschillende drogisterijen.

Billendoekjes van Zwitsal

Zwitsal is naast Pampers misschien wel het meest bekende merk op het gebied van billen- en babydoekjes. Ze hebben verschillende soorten, onder andere voor baby’s met een gevoelige huid maar ook de variant met lotion en zinkzalf om de billen van je baby zacht en beschermd te houden. Alles van Zwitsal is verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten en, niet onbelangrijk: ook vaak in de aanbieding!

De keuze is reuze

Je hebt dus genoeg keus voor billendoekjes voor jouw baby. En omdat ze regelmatig in de aanbieding zijn heb je daar ook voldoende te kiezen. Ga jij voor de soort met een heerlijk fris geurtje of heb je liever een parfumvrije variant? Daarnaast kun je ook kiezen of je wasbare soort wilt gebruiken, dat je ze in een handige box doet of gewoon handig in zijn originele verpakking in je tas doet. Houd de winkels en online folders in de gaten voor de beste aanbiedingen van billendoekjes op dit moment!

Product overzicht
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordeling
5 based on 2 votes
Merk
Billendoekjes
Product
Billendoekjes